Skocz do zawartości
IGNORED

Wycinanie reklam z Programu 3 na żywo?

fluxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, postanowiłem założyć konto tutaj, aby zapytać o coś co od jakiegoś czasu chodzi mi po główce a nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mianowicie bardzo lubię słuchać Programu III, ale od pewnego czasu ilość reklam odrzuca mnie od radia, strasznie jestem wyczulony na ich głupotę. Chciałbym je w jakiś sposób wyciszać. Czy jest taki program, który na bieżąco analizuje strumień/dźwięk i wycisza go w momencie, gdy pojawia się na antenie "zapraszamy do reklamy" a przywraca go po "usłyszeniu" frazy "żegnamy reklamy"? Zawsze to robię ręcznie, ale czy nie dałoby się tego zautomatyzować za pomocą programu i tych dwóch próbek zapowiedzi? Oczywiście mam na myśli odbiór przez internet (mms://stream.polskieradio.pl/program3_wma10).

Jeśli nie trafiłem z pytaniem pod odpowiedni adres to prosiłbym o wskazanie odpowiedniego forum.

Myślę, że gdyby większość słuchaczy "Trójki" opłacała abonament radiowo telewizyjny, to nie trzeba byłoby szukać jakiegoś tam programu.

A swoją drogą, to raczej wątpię w istnienie czegoś takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.