Skocz do zawartości
IGNORED

audio box czy karta + mixer ?

ziaroo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Ostatnio myślałem nad zmianą sprzętu do nagrywania wokali w domowych warunkach. Aktualnie posiadam kartę muzyczną ESI Maya 44, mikser Behringer XENYX 1002 oraz słaby mikrofon MXL 440. Postanowiłem więc udać się do najbliższego sklepu muzycznego, rozmowa ze sprzedawcą skupiła się na mikserze i karcie. Sprzedawca polecił mi zamiane karty oraz mixera na interfejs Presonus Audio Box USB. Mówił o lepszej latencji urządzenia i mniejszej ilości zakłóceń.

Zostać przy starej karcie i mikserze, czy zainwestować w interfejsa? Gdybym miał polecić innym, to co miałbym wybrać? Box czy karta + mikser?

Pozdrawiam !

https://www.audiostereo.pl/topic/77895-audio-box-czy-karta-mixer/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.