Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki dla gracza 150zł-200zł 2011

bryan9215

Popularność  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z przedstawionych modeli posiadasz/ chciałbyś posiadać?

• Sony MDR-XB500
      0
    • Creative Aurvana Live
    • Plantronics GameCom 777
    • Creative Sound Blaster Tactic3D SIGMA
      0
    • Icemat Siberia
      0
    • Sony MDR-XB500
      0
    • Everglide S-500
      0

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM

Mam pytanie z racji tego, iż jestem na razie zielony co do technik audio chciałem zapytać, które z wymienionych niżej słuchawek są najlepsze jeśli chodzi o jakość i uczucie przestrzenne dźwięku. Słuchawki te potrzebuje do gier, lecz nie należy się tym sugerować. Zależy mi przede wszystkim na dźwięku (ja już go odpowiednio wykorzystam ;D ). Proszę o jak najbardziej wyczerpujące odpowiedzi.

Lista słuchawek, które mnie zainteresowały:

• Sony MDR-XB500
  • Creative Aurvana Live
  • Plantronics GameCom 777
  • Creative Sound Blaster Tactic3D SIGMA
  • Icemap Siberia
  • Evergilde S-500

Tak, bo napis '4gamers' dodaje im specjalnych właściwości zaginających czasoprzestrzeń zwiększając twoją koordynację ruchową i poprawia szybkość reakcji na dźwięki o 200%!! po prostu musisz je mieć! -.-"

A tak na serio to polecam lekturę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i dopisanie Koss UR40 do listy (są otwarte i wygodne, ale dość słabo wykonane, ale na pewno nie są tak delikatne jak Siberie) a biją wszystkie powyższe w grach głowę i głowę i głowę ;] Ich alternatywą jest CAL!, ale CAL!'e wymagają lepszej dźwiękówki. No i są zamknięte (izolacja kosztem wygody) Tyle w temacie ;]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rady dobre, a Koss UR40 sa swietne, o taka izolacje mi chodzilo, szkoda tylko ze odpowiedz otrzymalem tak pozno bo sluchawki juz kupilem... PLANTRONICS GameCom 777- pociesza mnie jedynie fakt iz kupilem je za 160zl :), jesli beda fatalne to oddam je jak najszybciej (wkoncu kupowane przez internet) i zakupie wspomniane Koss'y. A i FAQ jest bardzo dobre dziekuje ;)

Pozdrawiam Bryan9215

Rady dobre, a Koss UR40 sa swietne, o taka izolacje mi chodzilo, szkoda tylko ze odpowiedz otrzymalem tak pozno bo sluchawki juz kupilem... PLANTRONICS GameCom 777- pociesza mnie jedynie fakt iz kupilem je za 160zl :), jesli beda fatalne to oddam je jak najszybciej (wkoncu kupowane przez internet) i zakupie wspomniane Koss'y. A i FAQ jest bardzo dobre dziekuje ;)

Pozdrawiam Bryan9215

Dobrze zrobiłeś. To wbrew pozorom naprawdę fajne słuchawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.