Skocz do zawartości
IGNORED

Vacuum tube ring dampers

donic

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

witam dzis dostalem o to takie gumeczki , pewna firma zajmujaca sie wyrobem oringow z gumy , sylikonu itp zrobila mi na zamowienie w/g mych zalecen co do wielkosci, grubosci oraz o zwiekszonej wytrzymalosci na temperature lamp w wzmaku i cd , sprawdze co owe gumeczki zdzialaja-poprawia ??? pozdrawiam

PS. dodam jeszcze ze groszowe sprawy !!!

witam dzis dostalem o to takie gumeczki , pewna firma zajmujaca sie wyrobem oringow z gumy , sylikonu itp zrobila mi na zamowienie w/g mych zalecen co do wielkosci, grubosci oraz o zwiekszonej wytrzymalosci na temperature lamp w wzmaku i cd , sprawdze co owe gumeczki zdzialaja-poprawia ??? pozdrawiam

PS. dodam jeszcze ze groszowe sprawy !!!

witam jak na krotki swiateczny odsluch , gumki w/g mnie maja pozytywny wplyw na : niskie tony sa lepiej kontrolowane , bardziej klarowna srednica co do gornego pasma nic nie stwierdzilem aby zaszly zmiany( no moze jakby szum znikl, jest przejrzysciej) Moze po swietach wiecej poobcuje z gumeczkami , moze cos uslysze wiecej ?? .Co do wygladu lampki lepiej sie prezentuja sa widoczne :) pozdrawiam

z własnego doświadczenia (300B SET DRD) potwierdzam wszystko co napisał ZoltAn, gumki silikonowe nie dają nic, natomiast mechaniczne odizolowanie podstawki (ja podwiesiłem podstawki na gumkach od mocowania napędu cdrom tak że podstawka buja się lekko) oraz wytłumienie blutakiem wszystkich przewodów podlutowanych do lampy, daje i to efekty kategoryczne nie subiektywne !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.