Skocz do zawartości
IGNORED

9. Muzeum Jazz Festiwal 2004

Arek

Rekomendowane odpowiedzi

Pomysłodwaca i organizator imprezy, Jurek Wojciechowski, jak co roku zadbał o poziom

oto program:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Program 9. Muzeum Jazz Festiwal 2004:

22 kwietnia 2004

Odsłonięcie tablicy pamiątkowej poświęconej Krzysztofowi Komedzie z udziałem władz miasta

Koncert okolicznościowy "Jazz for Komeda" - Kwintet Roberta Majewskiego

23 kwietnia 2004 (Muzeum Miasta - Ratusz)

Bogdan Hołownia Trio

Billy Harper Quintet

24 kwietnia 2004 (Muzeum Miasta - Ratusz)

The Globetrotters

Grażyna Auguścik & Band

25 kwietnia 2004 (Muzeum Miasta - Ratusz)

Jacek Kochan AJEE

Tomasz Stańko Quartet

pozdawiam miłośników jazzu!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/7958-9-muzeum-jazz-festiwal-2004/

gutten

eeetam, daleko

przy suchym asfalcie - 3h od zbiegu Al. Krakowskiej z trasą katowicka wystarczy, bez problemu i bez katowania samochodu

/a jak ktoś ma naprawdę ciężką nogę, dobrze ponad 100KM pod maską i zero poważania dla przepisów ruchu drogowego, to i jeszcze 3kwadranse z tego urwie (oczywiście nie polecam, ale znam takich "artystów")

no i po festiwalu....

ciekaw jestem kto z forumowiczów (oprócz mnie) pojawił się w tych dniach na koncertach

bo naprawdę było warto

a wczorajszy finał - koncert Tomasza Stańki (+ panowie Wasilewski/Kurkiewicz/Miskiewicz) - to przeżycie które ja, i na pewno reszta publiczności, będę pamiętał bardzo długo (dość powiedzieć, ze p. Tomasz "dał się" wyciągnąć 3 razy na bisy...., a po koncercie długo jeszcze podpisywał plakaty, płyty itp).

Fantastyczny koncert, niepowtarzalna atmosfera, fenomenalna, porywająca gra wszystkich muzyków (improwizacje Marcina Wasilewskiego godne największych mistrzów fortepianu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.