Skocz do zawartości
IGNORED

Prosba o pomoc : wycena zestawu

MichalP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich.

Jestem tu pierwszy raz i chcialbym prosic o pomoc zwiazana z wycena zestawu kina domowego.

Chodzi tu o sprzet z wysokiej polki , ktory zostal odzidziczony i w zwiazku z warunkami lokalowymi jestesmy zmuszeni sprzedac i wybrac cos o mniejszych gabarytach.

Zwracam sie do Was za posrednictwem tego forum , gdyz jest to chyba jedyne forum , jakie napotkalem w Internecie , gdzie jest tak profesjonalne podejscie do zagadnienia dzwieku i obrazu.

A oto symbole sprzetu :

DVD : Panasonic A160EG

Kino domowe : HARMAN/KARDON AVR65RDS

Kolumny : B&W DM 603 S2 (Cherrywood) - symbol spisalem z pudekja kolumn przednich , ale kupione byly w zestawie z glosnikami tylnimi i centralnym wiec jest ich 5.

Z gory przepraszam za (byc moze) zle uzyte slowa lub okreslenia (nie fachowe). Jesli to nie jest miejsce na takie posty to tez przepraszam , ale jestescie moja ostatnia mozliwoscia...

Serdecznie pozdrawiam

MichalP

https://www.audiostereo.pl/topic/7965-prosba-o-pomoc-wycena-zestawu/

603 s3 (nowszy model) nowe i z gwarancją są na Allegro po ok. 2900...rozumiem że na głosniki nie ma już gwarancji - ile mają lat ? sam myslę o kupnie B&W 603 S3 może jeśli cena by mi odpowiadała to może bym kupił s2 ?

koniecznie napisz jakie są pozostałe głosniki (602 czy 601) jaki głosnik centralny (oznaczenie powinno byc gdzieś na głośniku) i w końcu skąd jesteś

sorrento to ten jasny ? ja potrzebuje ten brązowy z tych samych przyczyn :)

konkretnie to chodzi mi o ten kolorek

[obrazekLUKASZ-115572_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.