Skocz do zawartości
IGNORED

Problem-słuchawki

Pit3R

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam słuchaweczki steelseries 7h i karte dzwiekowa zintegrowana :D i gdy podlacze to chodza normalnie okolo 30 minut i pozniej prawa sluchawka gasnie , jak troche odczekam to znowu dziala, moje pytanie jest takie czy to wina karty dzwiekowej ? bo byly w serwisie i byly testowane okolo 3h i graly bez zarzutu wiec w czym tkwi problem?

Pzdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/80061-problem-s%C5%82uchawki/

Witam, mam słuchaweczki steelseries 7h i karte dzwiekowa zintegrowana :D i gdy podlacze to chodza normalnie okolo 30 minut i pozniej prawa sluchawka gasnie , jak troche odczekam to znowu dziala, moje pytanie jest takie czy to wina karty dzwiekowej ? bo byly w serwisie i byly testowane okolo 3h i graly bez zarzutu wiec w czym tkwi problem?

Niech zgadnę - karta to VIA HD audio ?

Kolega w pracy miał podobnie - pomogło zainstalowanie nowych sterowników (trzeba sobie je samemu zciągnąć gdyż Windows sam tego mądrze nie zrobi)

Oczywiście pomaga tylko na problem utraty jednego kanału bo na jej podłe brzmienie nic nie pomoże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.