Skocz do zawartości
IGNORED

ASUS O!Play HD2 ?

Boras1

Rekomendowane odpowiedzi

Stecko uparł się na DUNE ,a ja myślę,że nie potrzebnie.HYUNDAI TP01 jest po pierwsze dwa razy tańszy,po drugie przy zapodaniu twardziela WD green/bardzo cichy,nie grzeje się/jest cicho jak makiem zasiał,po trzecie nie tnie się na żadnym odtwarzanym materiale/jest bardzo stabilny i szybki/.Moje pytanie brzmi ,po co przepłacać?.Oczywiście moja opinia jest tylko moja ,a ty wybierz świadomie.Pozdrawiam forumowiczów.

Dokładnie a moja opinia jest tylko moja:) Wybierzesz co bedziesz uwazal za lepsze rozwiazanie. Moze i TP01 ci wystarczy ale mi novatron nie wystarczył dlatego kupilem dune... Ale poczytaj najpierw na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tam siedza maniacy tego sprzetu i rozwieja twoje watpliwosci :)

pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Dzięki za wszystkie rady, poczytałem, pomyślałem i zamówiłem:

Ukryta Zawartość

używać będe tego bardzo sporadycznie do avi, filmy z kamery na szybko, radio netowe. Myślałem nad czymś droższym a mianowicie Dune HD Duo lub HD Max ale szkoda kasy jezeli ma być to używane sporadycznie, zaoszczedzoną różnice w cenie dołoże do wzmaka.

Ukryta Zawartość

Pieniądze nie grają !

Mam nadzieje ze bedziesz zadowolony jak kazdy z nas ktory ma inne urzadzonko:) Zapodaj jakiegos dac'ka i bedzie smigac.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Ale ja jestem niezdecydowany :)

Zmieniłem zamówienie, dziś wysyłają do mnie POPCORN C200 i Audiolab 8200CD.

Jak kupić to konkretnie, raz a dobrze.

Teraz pytanie podłączyć Popcorna do Daca optykiem czy coaxialem, wiem że kable mają jakieś ograniczenia ale nie wiem dokładnie co i jak.

Pieniądze nie grają !

Ja nie posiadam dac'ka. Podpiety mam tylko rca do wzmaka. Do filmow i radia wystarczy. Muzyki slucham z cd.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.