Skocz do zawartości
IGNORED

Jak podłączyć głośniki i subwoofer do amplitunera Pioneer A-201

kowax18

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Nie znam sie na sprzęcie grającym jakoś specjalnie. Jakiś czas temu otrzymałem od mojego kolegi zestaw głośników i amplituner Pioneer A-201.

Twierdził, że nie wie czy to działa, i kabli nie ma do tego. Poniżej załaczam zdjęcie na którym sa cyfry które ułatwia wam uzytkownikom

odpowiedzenie mi na pytania.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy głośniki 5,6,7 i 8 podłaczone w miejsce 3 są prawidłowo podłaczone? ( podlączyłem w ten sposób i wszystkie 4 grają)JEŚLI SA PRAWIDŁOWO TO :

Co z głośnikiem nr 4? gdzie mam go podpiąć skoro w miejscu nr 3 nie ma już wolnych wejść?

W miejscu nr 2 podpiałem mp3, do czego służą miejsca nr 9 i 10?

No i najważniejsze pytanie: jak mam podłaczyć subwoofer nr 1 do tego wszystkiego i za pomoca jakich kabli.

Proszę w miarę możliwości przy odpowiadaniu na pytania posługiwać się numerkami tak jak ja to uczyniłem.

Poki co działają 4 głośniki, nie wiem jak podlaczyc głośnik i subwoofer. Po prostu nie znam sie na tym i licze na wasza pomoc bo

domyślam sie , że jest to banalne dla osób które mają z tym doczynienia.

dzieki i pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.