Skocz do zawartości
IGNORED

Głosniki Stereo lub 2.1 do kina domowego

Antaeus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przymierzam się do kupna kina domowego do pokoju 6x6m, niestety nie jestem szczegolowo obeznany w tym temacie, znam jedynie 3 marki produkujace glosniki do takich celow :|

Chcialbym sie Was poradzic co mozna kupic w cenie 1.5k zl [same glosniki, stereo lub 2.1], amplituner wybiore pozniej, ale tez przeznacze na niego nie wiecej niz 1k zł

Glosniki beda przeznaczone bardziej do sluchania muzyki, rock, metal, klasyka

Wybor stereo lub 2.1 uzalezniony jest tym, czy glosniki w stereo udzwigną bas na przyzwoitym poziomie

Chetnie poznam liczne propozycje bym mogl zaglebic sie w ich porownywanie i wybor najciekawszej opcji :)

Nie ukrywam ze jestem laikiem w tym temacie i moge mieszac pojecia, jak na przyklad laczenie glosnikow stereo z amplitunerem, licze ze w razie pomylek znajdziecie checi na rozjasnienie mi popelnianych bledow :) zalezy mi glownie na dobrej jakosci dzwieku, nie mam ochoty bawic sie z umieszczaniem glosnikow po pokoju dlatego w gre wchodzi tylko opcja frontowa, ale jak wiemy wybor jest tak duzy ze od strzalu niczego nikt nie kupi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.