Skocz do zawartości
IGNORED

cdm c se zepsuty . prosze o pomoc

DJ_Achmed

Rekomendowane odpowiedzi

witam . mam tu so kupienia cdm c se czarna

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wlasciciel mowi ze zepsuty - spalony czy jak tam jest wysokotonowiec . mowi ze drucik sie urwal i ze probowal przylutowac ale sie nie udalo . mysle ze bedzie trzeba wymienic caly . ile mnie to bedize kosztowac ? gdzie moge taki wysokotonowy zakupic ? mysle ze to jest taki sam wysokotonowy jak w cdm 1 czy cdm 7 . prosze o porade bo nie wiem czy kupic taki uszkodzony

Ukryta Zawartość

Lampa jest jak wino . Czym starsza tym lepsza

https://www.audiostereo.pl/topic/80915-cdm-c-se-zepsuty-prosze-o-pomoc/

witam . mam tu so kupienia cdm c se czarna

Ukryta Zawartość

wlasciciel mowi ze zepsuty - spalony czy jak tam jest wysokotonowiec . mowi ze drucik sie urwal i ze probowal przylutowac ale sie nie udalo . mysle ze bedzie trzeba wymienic caly . ile mnie to bedize kosztowac ? gdzie moge taki wysokotonowy zakupic ? mysle ze to jest taki sam wysokotonowy jak w cdm 1 czy cdm 7 . prosze o porade bo nie wiem czy kupic taki uszkodzony

Warto tylko zależy do jakiej ceny dojdzie licytacja.Kopułka do 601,602,603,604,kosztuje około 200 pln.Mapisz do audioklan,lub tophifi z zapytaniem o wymiane tego głośnika,według mnie to ze 300 pln.

Ukryta Zawartość

Warto tylko zależy do jakiej ceny dojdzie licytacja.Kopułka do 601,602,603,604,kosztuje około 200 pln.Mapisz do audioklan,lub tophifi z zapytaniem o wymiane tego głośnika,według mnie to ze 300 pln.

glosnik to ja sam sobie wymienie bo to zaden problem . w tych seriach co podales kopulka jest srebrna a w tych modelach cdm 1 sa kopulki czarne . umowilem sie na cene 700 zl . wiedz z narpawa moze by mnie tysiac zl wynioslo wiedz mysle oplacalo by sie zwlaszcza ze to wersja se

400 zl wolaja za glosnik wysokotonowy w audio klan z warszawy . hmm . to suma sumarum 700 zl mnie wyniesie ten central i nowy glosnik 400 wiedz mysle ze 1100 zl za cdm c se to nie jest duzo a wrecz okazja . co myslicie o tym ?

po negocjacji i wyszukaniu odpowiedniego modelu w audio klan zawołali 300 zl za ten glosnik plus przesylka . wiedz mysle nie jest zle . temat mysle do zamkniecia . a tak pzoatym to stwierdzam ze okazja mi sie trafila . zobaczymy jak przyjdzie

• 1 miesiąc później...

glosnik doszedl . wszystko pieknie ladnie . zapakwoany profeska w orygynalnym pudelku i wogole . za glosnik zaplacilem 250 zl i 20 zl pzesylki za pobraniem . nie dostalem " golego " glosnika ale wraz z jego obudowa . glosnik dziala jak trzeba ;] polecam audio klan z warszawy jesli chodzi o sprawy zamiennikow . mily kontakt i zamowienie zrealizowane nawet za mniej niz bylo umowione na poczatku ;] a ja sie tylko ciesze ze zakupilem sobie central do kina domowego B&w cdm c se za 700 zl i nie cale 300 zl nowy glosnik . jesli chodzi o ten central to wydaje sie ladna okazja gdzie go kupilem za grosze a stan ogolny jest idealny ;]

tak wiedz dziekuje za doractwo dariuszowi gdzie sie zglosic , gdzie szukac zamiennik ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.