Skocz do zawartości
IGNORED

podlaczenie subwoofera pod wzmacnaicz stereo

DJ_Achmed

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie odnosnie polaczenia subwofera b&w aws 610 pod ax 900 ( tymczasowo ) do kiedy nie zakupie amplitunera

nie chce zeby stal bezczynnie na chwile obecna . chcial bym uslyszec efekt . pod ktore wejscie musial bym go podlaczyc pod wzmacnaicz zeby to jakos gralo ? pod wejsie ktores z rec? da rade tak bezproblemowo to zrobic ? bo jak sie orientuje rec out to sygnal wyjsciowy i chyba powinno dac rade ale chcialem sie zapytać . w internecie nie moge za bardo znalesc odpowiedzi na to pytanie a tu napewno mi napszecie co i jak ;] co sobie cenie zreszta

Lampa jest jak wino . Czym starsza tym lepsza

wyczytalem gdzies ze przez rec out owszem da sie cos takiego zrobic ale nie bede glosnoscia subwofera operowac potenciometrem glosnosci . ale na poczekaniu wymyslilem sam ze przeciez wyjscie sluchawkowe jest sterowane potenciometrem glosnosci i moze przez wejscie slucahwkowe przez duzego jacka mozna by na taki okres probny podlaczyc . gralo by to tak tylko z miesiac bo pozniej amplituner zakupie to juz normalnie bedzie . chyba ze nie spodoba mi sie w stereo subwoofer to odlacze go i poczeka sobie za amplitunerem . wydaje mi sie ze sygnal powinien byc dobrej jakosci przez wyjscie sluchawkowe . sluchalem kiedys muzyki na z tego wzmacniacza na sluchawkach przez hd -25 sennhaiser i dzwiek byl dobrej jakosci

Lampa jest jak wino . Czym starsza tym lepsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.