Skocz do zawartości
IGNORED

Nagrywarka do tunera Cyfry+

dariusz964

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie potrzebuje kupić jakąś nagrywarkę,odtwarzacz sieciowy,który będę mógł podłączyć do tunera Cyfry+.Jest to zwykły tuner bez HDMI,ma tylko 2euro,audio,i wyjście cyfrowe Pace DSR 2021.Nie chce żadnej nagrywarki DVD,czy Blu-ray,bo mam LG-390.Dobrze by było aby można było tez odtwarzać Flac.Widze to tak odtwarzacz sieciowy z usb,pod który podłącze dysk zewnętrzny 500GB Samsung.Nie chce super obrazu bo zaczyna sie liga i GP na Zuzlu i chce to nagrać na dysk.Proszę o pomoc,Nie chce odtwarzacza za 1000 pln,tylko cos prostego,i nie zawodnego.

https://www.audiostereo.pl/topic/81328-nagrywarka-do-tunera-cyfry/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - proszę, 699 zł bez dysku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie potrzebuje tych wszystkich bajerów,LG ma i wi-fi i lan czyta wszystkie formaty,tak wiec tylko coś prostego z usb i mozliwością nagrywania na zewnętrzny dysk,o ty pisałem,jedynie Flac by sie przydał,ale nie jest to niezbędne.

Witam

Może takie coś?Widziałem to urzadzenie w akcji,nawet niezłe.Określ zakres cenowy.Nie chcesz za 1 tyś to kolega podał poniżej tej sumy.Ja ci podam jeszcze niższą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tu już nie chodzi o cenę ale po co mam płacić za coś co mam.LG-390,odtwarza prawie wszystko,amplituner mam też z dekoderami HD.Marantz sr-6003,do tego jeszcze ze dwa dobre Cd,wiec napęd odpada,myślałem o sprzedaży LG i kupnie blu-rey z HDD,ale raczej to nie ma sensu,bo tak jak pisałem,zależy mi głównie na nagrywaniu na zewnętrzny dysk i to wszystko.

Tu już nie chodzi o cenę ale po co mam płacić za coś co mam.LG-390,odtwarza prawie wszystko,amplituner mam też z dekoderami HD.Marantz sr-6003,do tego jeszcze ze dwa dobre Cd,wiec napęd odpada,myślałem o sprzedaży LG i kupnie blu-rey z HDD,ale raczej to nie ma sensu,bo tak jak pisałem,zależy mi głównie na nagrywaniu na zewnętrzny dysk i to wszystko.

Przejrzałem te dwa Hyundaie i faktycznie wydaja się byc dość ciekawe,jak nie znajdę nic mniej zaawansowanego to pewnie się skuszę.Chociaż Hyundai żle mi się kojarzy ,miałem dwa auta Accenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.