Skocz do zawartości
IGNORED

Który centralny?

cieniu1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Który centralny z tej trójki polecacie:

TANNOY MC

YAMAHA NS-CG 75

QUADRAL BASE ZERO

panie cieniu1 . jesli juz takie pytanie pada to niech pan pomysli pierw jak to napisac . jak my mamy doradzic ktory centralny glosnik polecic jak nie wiemy nawet do jakiego zestawu mamy ten central polecic . prosta zasada . jesli ma pan frontowe glosniki to najlepiej wybrac kolumne centralna z tej samej marki a juz najlepiej z tej samej seri by dzwiek nie roznil sie zbytnio . przez glosnik centralny leci okolo 90 % tekstow wiedz on jest dosc wazny . porownanie ? niech pan do glosnikow wysokiej klasy da central np vk to bedzie to bez sensu i juz lepiej bylo by bez centralnego . mysle ze po tym pan sam stwierdzi jaki dla pana glosnik centralny bedzie najlepszy

Lampa jest jak wino . Czym starsza tym lepsza

Witam!Miesiąc temu zakupiłem kino domowe Onkyo (amplituner TX-SR308,DVD DV-SP406,zestaw głośników Maudio HCS 9920),jestem z niego zadowolony.Mam w związku z tym pytanie do was,jaki polecacie subwoofer do tego zestawu?Kino mam w pokoju o powierzchni 22m2.Przeznaczenie:50% filmy,50% muzyka (rock/metal).Nie jestem żadnym kinomaniakiem ani audiofilem,więc niepotrzebne mi najdroższe suby.Z góry dzięki za pomoc!

Witam!Miesiąc temu zakupiłem kino domowe Onkyo (amplituner TX-SR308,DVD DV-SP406,zestaw głośników Maudio HCS 9920),jestem z niego zadowolony.Mam w związku z tym pytanie do was,jaki polecacie subewoofer do tego zestawu?Kino mam w pokoju o powierzchni 22m2.Przeznaczenie:50% filmy,50% muzyka (rock/metal).Nie jestem żadnym kinomaniakiem ani audiofilem,więc niepotrzebne mi najdroższe suby.Z góry dzięki za pomoc!

Sorry,to nie ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.