Skocz do zawartości
IGNORED

ONKYO CR-325 + WHARFEDALE DIAMOND 8.1

ttoby

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Takie szybkie i krótkie pytanie, a więc ...

Jestem posiadaczem "grajątka" ONKYO CR-325. Mam okazje kupić monitory Wharfedale Diamond 8,1 ... czy te monitory pasują do tego wzmacniacza ?? czy zestaw dobrze się zgra ?? Czytałem dużo opini na temat TANNOY M1 (które są ponoć idalne do tego ONKYO), ale do Wharfedale przyciąga mnie cena ...

czekam na Wasze odpowiedzi

https://www.audiostereo.pl/topic/81757-onkyo-cr-325-wharfedale-diamond-81/

Odpowiedź znasz Tylko Ty. Swego czasu miałem do czynienia z CR-325, zdaje się ze jest to taki mini amplituner-cd. Jeśli możesz to podłącz przed zakupem i posłuchaj czy Tobie ten dźwięk się podoba. Te Diamondy 8.1 graja przede wszystkim średnica niezbyt szczegółowo ale nie meczą słuchacza. Najlepsza rada to podłącz i posłuchaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.