Skocz do zawartości
IGNORED

GENIUS SW-5.1 Home Theater

Kwiecie??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam ograniczone fundusze (~600zł) i potrzebuje dobrych głośników do komputera (obowiązkowo 5.1). Przeglądałem oferty na allegro i natknąłem się na coś takiego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Patrząc na wymiary i materiał z jakiego wykonane są obudowy głośników może być to całkiem ciekawy budżetowy zestawik 5.1 :) Można wymienić kabelki na jakieś tanie 2x2.5mm, dźwięk napewno się poleprzy :) Subwoofer ma głośnik 16cm (niektóre suby w badziewnym kinie domowym za 1500zł nie mają takiego głośnika), centralny to prawdziwe bydle (36cm szerokości). Przednie satelitki 2 drożne z B-R z tyłu :)

Co sądzicie o tym zestawie ?? Tylko nie piszcie że lepiej dołożyć 1000zł i mieś super zestaw :)

Dodam jeszcze że wszystko będzie idealnie rozstawione w pokoju 9m2 (troche mały ale cóż...).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/8192-genius-sw-51-home-theater/

za ta kase to jest warte uwagi,jak bym miał 600zł i coś miał do kompa kupić to zdecydwał bym sie na ten zestawik,sam wygląd mówi za siebie,to nie badziewne satelitki creativa,wiec ja bym na Twoim miejscu to brał.POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.