Skocz do zawartości
IGNORED

STX FX-300, a może FX-200

Czeski_film

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy później...

Odświeże może temat. Czy ktoś porównywał fx 300 do AA phoebeIII? Ma to grać z yaqinem 10L. Muzyka to spokojna typu Sting , Norah Jones itp. NIe zależy mi na basie rozwalającym ściany ani wysokich powodujących krwotok z uszu. Zależy mi by muzyka hipnotyzowała i sprawiała, że z żalem będę wyłączał sprzęt. Pozdrawiam

• 11 miesięcy później...
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Witam,

Dokładnie kolego masz rację zwrotnice które obiecał Pan z STX niestety nie zostały zrobione tak jak się umawialiśmy czyli ściema, ale nie tylko.

Natomiast jeśli chodzi o meritum zagadnienia to inne aspekty przyczyniły się do mojej oceny na temat tej firmy ale tą kwestię zostawię bez komentarza.

Reasumując firma STX składa obietnice bez pokrycia,dlatego pozwoliłem sobie na taką ocenę.

W efekcie zrezygnowałem z tego projektu na rzecz innego,powód jest prosty bardzo nie profesjonalne podejście do tematu.

Nie lubię mitomanów,teraz nie dziwi mnie fakt iż Firma STX jest kojarzona z blaszakiem na Wolumenie

Projekt jest ciekawy ale z takim podejściem do tematu to ja życzę powodzenia Panu X z STX.

Pozdrawiam i szczerze Odradzam,

Bardzo niezadowolony były klient,

W swietle tego co piszesz wyglada ze te 90db i 34 hz na -3db w fx300 moga byc mocno naciagane.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.