Skocz do zawartości
IGNORED

faza w Groneberg Quattro Reference

okno

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktos mial do czynienia z ta sieciowka? Chodzi mi o to jak jest zaznaczona faza w tym kablu. Na wtycznce jest biala naklejka wokol jednego z bolcow. Czy to oznacza faze? Ja juz sie pogubilem i nie wiem co jest co.

Z gory dziekuje

https://www.audiostereo.pl/topic/8229-faza-w-groneberg-quattro-reference/

okno-pchnij maila do producenta z prośbą o przesłanie prospektu technicznego ze schematami połączeń kabli tej firmy.Kiedyś dystrybutor miał siedzibę we Wrocławiu/był również przedstawicielem Mangera/,przesłał mi taki prospekt ,ale już go nie posiadam.Facet nazywał się chyba Marszałek ,jeśli czyta te forum to może się odezwie.

Zamieszczam link do Gronenberga ,może to ci pomoże.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Frank, juz te strone i inne ogladalem. Ale mimo wszystko dzieki.

Zreszta przed chwila znalazlem, na plycie Hancocka. Biala naklejka oznacza zero, neutral, zreszta kolor powinien mi zasugerowac. Mialem zle podlaczone od 2 tygodni.

BTW, dzis przynioslem Firsta od Zegarmistrza (dziekuje :-) ) i musze powiedziec, ze na razie nie ma zadnych rewelacyjnych zmian. nie tego sie przynajmniej spodziewalem. Musze jeszcze posluchac ze 3 dni.

Andrew (Marszałek) to tego forum raczej nie czyta i chyba nie byłby w stanie pomóc - chyba że w sprawach HomeCinema, a zwłaszcza projektorów. W razie czego mam do niego komórę.

Okno - no problem. W zasadzie First i Second to jednak podobny klimat, chociaz różnice są ewidentne, no i Firsta nie rozgrzejesz tak, że za 3 dni raczej będziesz miał to samo co dziś.

Miłego słuchania.

Andrzeja znam ok 15lat zacny facet,na chwilę nie obecny.Nie ważne jakiej produkcji jest kabel,fazę ustawia się zawsze tak samo.Patrząc na końcową wtyczkę ,ustawiająć jak "uśmiech"faza powinna być po lewej stronie.Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.