Skocz do zawartości
IGNORED

Polecenie "prosze czekać" na wyświetlaczu BDV-E970W

Ainidi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów,

Mam problem wstępnie opisany w temacie. Właśnie to polecenie ("PROSZE CZEKAC") wyświetlane jest na wyświetlaczu kina domowego Sony BDV-E970W kiedy włączam urządzenie, teoretycznie powinno ono zniknąć po chwili, zamiast tego jednak trwa uparcie i nie pozwala na używanie kina domowego. Dzwoniłem już do obsługi klienta i tam powiedziano mi aby odłączyć urządzenie od prądu, a potem ponownie do niego podłączyć, co też zrobiłem (najpierw na 1min, 5min, kila godzin, a nawet kilka tygodni). To jednak nic nie dało. Polecono mi udanie się do serwisu, ale niestety nie mogę znaleźć na to czasu. Mam więc nadzieję, że może któryś z forumowiczów też miał kiedyś podobny problem i będzie w stanie mi pomóc.

Z góry dziękuję

PS W Google już szukałem.

Please wait to komunikat który wyświetlany jest na czas autodiagnozy po włączeniu urządzenia.

Jeśli nie niknie to znaczy że coś jest nie tak, procedura ta nie może być doprowadzona do końca dlatego wciąż się świeci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.