Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie głośniki 2.1?

Daisho

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem Creature III (jak by nie popatrzeć to chyba identyczna konstrukcja co reszta). Sub ma głośnik skierowany w dół i chyba działa jak Razer Mako - fala akustyczna odbija się od powierzchni na której stoi głośnik. Pamiętam też że znalazłem reckę właśnie ze spostrzeżeniem, jakoby sub na biurku grał lepiej i po otrzymaniu głośników sprawdziłem. do ziemi nawet kabel nie sięgał, a na siłę to nie brzmiało jak powinno. dopiero przy 'wyrównaniu poziomu' - tak to nazwijmy - JBL grały jak zestaw stereo a nie jak nie wiadomo co... bo głośników za 300-400zł to nie przypominało... Ale sprzedałem właśnie przez to że sub na biurku to zUo. nie mam na to miejsca i tyle ;) I zawsze możesz np w komputroniku poprosić o odsłuch i sprawidzić co i jak... ja miałem fart i upolowałem sklepowe nówki za 250zł to nie żałuję, ale tak to nie polecam. za drogo. a z tego co czytam, to identyczne zdanie mają ludzie o innych głośnikach JBL aka Harman Kardon. Tylko patrząc przez pryzmat niewielkich rozmiarów i dziwnego jak na 2.1 dźwięku (nie wymagają takich warunków co pełnoprawne stereo, a grają jak stereo) mają sens i do takich sytuacji są kierowane.

Porównywałem do Modecom HF24 i wybrałem właśnie HF24. Jedno i drugie grało w sposób zbliżony na tyle, by wybrać tańszą i wygodniejszą wersję...

Mam pytanie, ale nie wiem czy we właściwym miejscu pytam-potrzebuję nazwę kabla głównego od głosników LOGITECH x 530- jest ktos mi w stanie podac jego nazwę, gdyż potrzebuję....

• 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.