Skocz do zawartości
IGNORED

Procesor dźwięku

muzykgs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postanowilem poprawić jakość dźwięku i chciałbym zakupić procesor dźwięku ale niestety nie mam pojęcia jaki, próbowałem szukać informacji dotyczących tego typu urządzeń ale nie znalazłem za wiele być może używam złej nazwy? Prosilbym o podanie jakiś artykułów, miejsc gdzie mogę poczytać odnośnie tych urządzeń mile widziane podanie dobrych modeli procesorów dźwięku.

https://www.audiostereo.pl/topic/83470-procesor-d%C5%BAwi%C4%99ku/

Witam

Postanowilem poprawić jakość dźwięku i chciałbym zakupić procesor dźwięku ale niestety nie mam pojęcia jaki, próbowałem szukać informacji dotyczących tego typu urządzeń ale nie znalazłem za wiele być może używam złej nazwy? Prosilbym o podanie jakiś artykułów, miejsc gdzie mogę poczytać odnośnie tych urządzeń mile widziane podanie dobrych modeli procesorów dźwięku.

pierwsza sptawa ile chcesz na to przeznaczyc pieniedzy

Tu masz kilka modeli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Nie jest to tania zabawa. Co to znaczy poprawić? Co teraz masz i co chciałbyś uzyskać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety cenowo szukam czegoś znacznie tańszego raczej do do 2 tys.Po pracy napisze jaki dokładnie ma m wzmacniacz nie jest to nic specjalnego dlatego chciałbym poprawić jakość dźwięku, ostatnio zakupilem głośnik wysokottonowy scanspeak D3004/664000 na próbę zdając sobie sprawę że stosując sprzęt jaki mam.obecnie dużo z tego nie wycisne i miałem rację. Dlatego stopniowo chciałbym inwestować w poprawę barwy dźwięku tylko od czego zacząć? co da zauważają zmianę na początek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.