Skocz do zawartości
IGNORED

Kto wie co się zepsuło?

ghost

Rekomendowane odpowiedzi

Mam radio ( stary amator ), które podłączone jest do komputera. Przestało z nie wiadomych mi przyczyn grać. Oczywiście po przełączeniu na sygnał radiowy wszystko działa. Gniazdo wejściowe nie wygląda na mechanicznie uszkodzone.

Jeżeli odłącze kabel od wejścia to w głośniku słychać buczenie. Zawsze tak było. Teraz jak przyłączam kabel buczenie dalej słychać, trochę cichsze, a muzyka gra strasznie cicho. Co mogło się uszkodzić ???

https://www.audiostereo.pl/topic/8359-kto-wie-co-si%C4%99-zepsu%C5%82o/

Wiesz co w sumie jak ja mialem starego radmora swego czasu to jak bylo strasznie cicho muzyke slychac to mialem poprostu przepalone bezpieczniki, ale w twoim przypadku skoro gra radio to sam nie wiem... Tak dla swietego spokoju to mozesz sprawdzic te bezpieczniki, a noz widelec...

-> gorek666

Z tym bezpiecznikiem to chyba sobie żartujesz...

-> ghost

Jeszcze najprędzej bym stawiał na to, że "uwalił się" kabelek we wtyczce.

Ale niekoniecznie. Różne rzeczy mogły się przydarzyć, ale trudno to stwierdzić tak na odległość.

A czy sprawdzałeś ustawienia dźwięku w komputerze?? Może gdzieś w ustawieniach dźwięk jest sciszony...

Janusz z Torunia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.