Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki subwoofer aktywny?

adept

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ; )

To mój pierwszy post na tym forum. Zwracam się do was o rade jaki subwoofer aktywny wybrac.

Aktualnie posiadam w pokoju kino domowe Philipsa LX 3750W (5 x 50W na kanał), gra nawet ładnie. Słucham dubstepow, dnb i rocka, bas musi dawać radę z tą muzyką ; P.

Budżet; 500zł

Pokój; 15m2

Brałem pod uwagę YAMAHA YST-SW 030, Yamaha YST-SW012, KODA SW-1000v2.

Co polecacie? Z góry dzięki.

https://www.audiostereo.pl/topic/83797-jaki-subwoofer-aktywny/

Do 500 polecam jamo sub 200

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Dobry do kina i w muzie daje radę choć lepszy by był w zamkniętej obudowie a nie bass reflex.Za 500 PLN cudów nie będzie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

więc tak :

-nie masz oryginalnego suba czy jest za słaby ?

-czy w kinie jest wyjście na suba aktywnego ( najlepiej zrób zdjęcia tyłu sprzętu ) ?

-o ile nie ma wyjścia na aktywny subwoofer należy podłączyć nowego pod wejście tzw. z głośników

-ja bym brał KODĘ , wskazany Jamo też dobry ale bardziej do kina

-muzyka na kinie i tak będzie grała marnie ( takim kinie ) ale sub powinien poprawić dynamikę małych głośników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.