Skocz do zawartości
IGNORED

Sennhesiser hd 202 a sennheiser 205

Osa29

Rekomendowane odpowiedzi

Czy różnica dźwięku pomiędzy hd 202 a hd 205 jest znacząca? Za jaką cene te słuchawki opłaca się kupić? Jestem otwarty na inne propozycję słuchawek do 150 zł. Mogą być używane. Muzyka jakiej słucham to rap. Słuchawki muszą mieć dobry basik (do rapu potrzebny) i nie męczące wysokie. Muszą być w miarę duże (np. philips shp xxxx, sennheiser hd xxx itd. Będą grały z amplitunerem itt 8033.

https://www.audiostereo.pl/topic/84111-sennhesiser-hd-202-a-sennheiser-205/

Hd 202 są małe i mocno ściskają uszy. Ja nie wytrzymuję w nich dłużej niż 10 minut jednorazowo i odczuwam dużą ulgą po zdjęciu. Poza tym wysokie są ostre, brzęczące. Średnica tak samo badziewna. Jakaś taka metaliczna. Bardzo nie polecam hd 202.

Opinię tą wyrobiłem sobie mając je kilka dni u siebie, zamieniając się z kolegą na moje hd555. Przez ten cały czas (jakiś tydzień) prawie w ogóle nie słuchałem muzyki...

Xavian XN evo 250, Arcam Alpha 7r, Samsung BD-C5900, QED Silver Anniversary-XT, Sennheiser HD 555.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.