Skocz do zawartości
IGNORED

Otwarcie nowego MM w Olsztynie 15.05.'04

andrea29

Rekomendowane odpowiedzi

Mi z koncertu najbardziej utkwiło w pamięci podziękowanie Mr.Rogera "thank you, WELL THANK YOU!" .Wyrażone tymi samymi słowami i w tej samej sekundzie co na płycie In The Flesh.

Spontaniczny to on nie jest ale przynajmniej sie stara ;-)

Wracając do tematu wątku... coś Andrea29 się nie pojawia :) Czyżby było zbyt wielu chętnych na płyty Krallówny?

Może jest jakieś oblężenie :))

mciej

Bo to z plejbeku było!

Andrea zaginął pod zwałami tłumów, które rwą sobie resztki DK i własnych włosów z głowy.

SDM to słuchałem w liceum na ognisku klasowym, ale tylko po kilku tanich winach. To były czasy...

Hej !

A byłem, byłem przez 3h od 15-tej do 18-tej. Na wielgachnym parkingu ledwo udało mi się znaleźć wolne miejsce.

W sklepie tłok, 5+1 kas pracowało na pełnych obrotach. Średnio 7-14 osób przy kasie.

Jak tio w MM. Dużo wszelakiego dobra, aż oczy się rozbiegały, a usta śmiały (bynajmniej nie złośliwie). Ceny minimalnie niższe od tych w pozostałych sklepach.

Pojechałem zobaczyć i kupić wypatrzoną (i odsłuchaną) w "gigancie" płytę - nie było, ale kupiłem 3 inne - bynajmniej nie z rozpaczy, ani owczego pędu. Ludzi mnóstwo, ale nikt nikogo nie tratował. Obsługa miła, cierpliwa, wyrozumiała i szybka !!! Kiedy uniosłem rękę, by dać znać córce, gdzie jestem, obsługa natychmiast zjawiła się przy mnie. To zupełnie co innego, niż w Wa-wie, gdzie można szału dostać, zanim się kogoś znajdzie.

Miałem okazję porozmawiać z 4 różnymi pracownikami, na różnych stoiskach: płytowym - b. miła pani zaproponowała, że ściągną mi szukaną płytę, ukierunkowała przyjażnie na podobna muzę i sama pomogłą chwilę szukać. Przy stoisku komputerowym i ze sprzętem audio (sypialnianym) oraz przy stoisku z ładowarkami i akumulatorkami było podobnie, czyli b. sympatycznie.

Wrażenie odniosłem jedno: młodzi, sympatyczni ludzie, przeszkoleni, zrównoważeni, cierpliwi i uprzejmi, do tego kompetentni i umiejący słuchać. Doskonale wiedzieli, gdzie, co leży i nawet zauważyłęm, że pomagali kolegom. Snując się miedzy regałami kilka razy uprzejmnie zagadnięto mnie, czy można mi w czymś pomóc. Widać wygladałęm na tęgiego zamotańca ;-), bo inni jakoś szwędali się swobodnie bez indagowania. Też podpatrzyłem, a co ;-)

Słowem: jestem pod baardzo pozytywnym wrażeniem: ilości sprzętu, kompetencji i uśmiechniętych osób obsługujących swoje działy, organizacji obsługi, ilości sprzetu i klientów (tudzież pałętających się).

Sporoo przecenionych płyt w rozsądnych cenach tj. do 30zł/szt., a nawet w cenie ok. 7zł/szt.

Podobało mi się.

Przy kasie - dość szybko, sprawnie. Pytano po zapłaceniu o kod ulicy - chyba każdego.

Zauważyłęm, że mimo otwarcie sklepu o 6-tej rano, obsługa, ani panie kasjerki nie wyglądały na zmęczone.

Za kasą - pomoc przy szybkim zapakowaniu w reklamówkę zakupów i miły uśmiech na pożegnanie.

Tyle moich wrażeń.

Pozdr.

PS. Ludziska kupowali sporo odbiorników tv, dlatego uruchomiono dodatkową kasę.

I co Wy na to ?

Andrzej , coś tu nie tak z tą imprezą.

Brak pokrzywdzonych, pokiereszowanych i ofiar śmiertelnych ? Może pomyliłeś oszołomy :) ? Tam musiało być strasznie nudno ! No nie, to nie możliwe !

Napisz prawdę i tylko prawdę, i całą prawdę !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.