Skocz do zawartości
IGNORED

kto zna amplituner NAD 701, lub podobne

baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Pomóżcie dobrzy ludzie, napiszcie co sądzisie o tym amplitunerze stereo, zastanawiam się nad zakupem i nie wiem, czy opłaca mi się jechać 100 km, żeby go posłuchać. Jak oddziałują na siebie radio i wzmacniacz w jednej obudowie?

Z góry dziękuję.

[obrazekLUKASZ-124857_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/8478-kto-zna-amplituner-nad-701-lub-podobne/

Mam 705 i jestem z tej maszynki zadowolony. Nie jest to element mojego podstawowego zestawu (słucham go, w swoim pokoju do pracy), ale muszę pochwalić za grzeczny i kulturalny dźwięk do którego nie można pod żadnym względem się przyczepić. Ponadto zawiera wspaniały tuner. Jeśli 701 różni się tylko mocą to brać, ale zależy za jaką cenę. Ja dałem za swój swego czasu kilkaset złotych.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.