Skocz do zawartości
IGNORED

Solidny stolik do 500zł?

MarkoPolo

Rekomendowane odpowiedzi

>Ururam Tururam tak to szwed , na zdjęciu nie wygląda tak pięknie jak w rzeczywistości.

>rtocki nóżki między półkami mam 20 cm a na spodzie 11 cm , tak się zastanawiałem co będzie lepsze czy pełne nóżki czy puste (rurki) i zdecydowałem że będą pełne , bo chodziło mi o to żeby stolik ważył możliwie jak najwięcej a co za tym idzie stał stabilnie i nie przenosił żadnych drgan na sprzęt grający.

Następny egzemplarz stolika przewiduję wykonać z chromowanymi nóżkami bo te które widzć na zdjęciu są lakierowane .

• 5 tygodni później...

>oiko , pomysł był taki żeby zrobić z granitu a nie mdf-u , bo żaden mdf lub okleina nie zastąpi naturalnego piękna kamienia , faktem jest że mdf jest dużo tańszy od granitu ale ja tym się nie przejmuję bo kamienia mam pod dostatkiem ;-) , ciężar też nie stanowi problemu , osobiście nóżki mam podklejone filcem i mogę przesuwać stolik dość swobodnie po całym pokoju .

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Gość jarokar

(Konto usunięte)

Witam

Pozwalam sobie odświeżyć wątek ponieważ zbudowałem według koncepcji rtockiego stolik na sprzęt i chciałem się nim pochwalić. Całkowity koszt wykonania zamknął się kwotą 373zł.Ponizej przedstawiam zdjęcia.

post-713-100005746 1170286494_thumb.jpg

post-713-100005747 1170286492_thumb.jpg

post-713-100005748 1170286491_thumb.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.