Skocz do zawartości
IGNORED

Audiomat Arpege

akajak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ponieważ tytułowy Audiomat Arpege jest mało popularny w naszym kraju, chciałbym zapytać czy ktoś z szanownych forumowicz miał do czynienia z tym cudem. Ja osobiście słuchałem go bardzo krótko ,głównie Jazzu , pierwsze wrażenie było bardzo, bardzo pozytywne .Od tamtego czasu chodzi mi po głowie jego zakup ( z braku ofert na polskim rynku raczej za granicą). Niestety nie miałem możliwości wypróbować go w różnych rodzajach muzyki i posłuchać ze swoimi kolumnami Interesują mnie wasze doświadczenia z tym wzmacniaczem np. czy zagra równie dobrze rocka, którego dużo słucham głównie starego z lat 70-80 tych. Moje kolumny to DIY podłogówki na wzór ESY z węglowym Scan Speakiem i jedwabną kopułką również SS. Do tej pory przewinęło się przez moje ręce trochę sprzętu m.in. Sugden A21, Musical Fidelity A300, Krell 300i, Denon 1500AE no i chińska lampa na KT88 , która gra u mnie do dzisiaj. Wszystkie te wzmacniacze, za wyjątkiem Krella wspominam bardzo dobrze ale zawsze czegoś mi brakowało w ich dźwięku. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje w tym temacie.

https://www.audiostereo.pl/topic/84896-audiomat-arpege/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.