Skocz do zawartości
IGNORED

Jakiś dobry zestaw pod laptopa do 1500zł

dL31n

Rekomendowane odpowiedzi

Już nic nie wiem. Po wielu staraniach dowiedzenia się co i jak w końcu zdecydowałem się na kupno Creative Sound Blaster X-Fi HD + Logitech z-5500 i podpiąć cyfrowo. Dodam, że posiadam laptopa i chciałem jakiś zestaw do muzyki i filmów, a ze względu że zainwestowałem w laptopie z BR to 5.1 było mi po drodze. Ogólnie całość wyszłaby mnie 1600zł z przesyłkami.

Byłem już zdecydowany, ale nie mogłem sobie wybaczyć tego, że zostałem ostro na różnych forach zjechany i że w tej cenie można mieć o wiele lepszy zestaw stereo. Może i to prawda, ale jedyny mój problem jest taki, że muzykę i filmy muszę puszczać z laptopa, a wiąże się to ze wzmacniaczem czy amplitunerem z usb, a mi się wydaje że takiego w przystępnej cenie nie znajdę z budżetem 1500zł tak żeby kolumny były git. Czy może się mylę?

Co do tych logitechów. Od wczoraj przeczytałem setki opinii na ich temat i przeważnie były bardzo dobre, ale mnie przeważnie interesowały takie, w których ludzie porównywali do jakiś innych zestawów komputerowych czy właśnie typowych kolumn i naprawdę były bardzo dobre. Jedni tutaj napiszą że to jakieś pierdziawki, ale ja czytałem opinie że grały lepiej co nie jeden zestaw z dobrym wzmacniaczem za kilka k. Mam na myśli zestawy 5.1 żeby nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.