Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz JVC AX-A442BK

szmugler

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich serdecznie

Dostałem wzmacniacz JVC AX-A442 i chciałbym do niego dołożyć kilka elementów (głośniki,tuner,cd,deck i gramofon) ale nie mogę nigdzie znaleźć symboli które będą pasowały do niego technicznie oraz wizualnie.

W necie znalazłem tabelę ze sprzętem JVC ale w niej niestety niema nawet takiego symbolu

Bardzo proszę o pomoc

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/86156-wzmacniacz-jvc-ax-a442bk/

ogólnie wzmak spoko.ale w cd się niepakuj..są kiepskiej jakości .miałem i wiem..

prawdopodobnie niema tam wejscia na pilot w cd.więc tej samej marki podłączasz takim małym kabelkiem wzmak+cd i wtedy działa..jedyna zaleta.lepiej kupić inny cd

Dzięki za stronkę to już jest jakiś punkt zaczepienia a "pasować technicznie" to znaczy żeby ładnie grało ale też ładnie wyglądało jeżeli chodzi o budżet to oczekuję propozycji 1 tyś za klocek wydaje się dla mnie kosmosem ale ze względu na to że szukam sprzętu raczej starszego ale markowego niż taniej chińszczyzny myślę że sporo mogę znieść.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi

pozdrawiam

Witam!

Przytoczone zdjęcie pochodzi z mojego zestawu ;) Dziś wygląda on tak jak na załączonym zdjęciu.

W zestawie są: deck TD-V542, cd XL-Z452, tuner FX-342L i wzmacniacz AX-A442

Jeśli chodzi o klocki JVC z tego okresu (lata 1991 - 1992) to wzorniczo pasować będą (od najniższego do najwyższego modelu)

Magnetofony jednokasetowe: TD-X342; TD-X352; TD-R442; TD-R452; TD-V542

Odtwarzacze CD: XL-V142; XL-V242; XL-V152; XL-V252; XL-Z442; XL-Z452; XL-Z552 (model Z K2)

Tunery: FX-342L

W tamtym okresie klocki JVC oznaczane były trzycyfrowo gdzie pierwsza cyfra oznaczała model, druga serię, a trzecia kolor (2 to czarny;1 to tytanowy) seria 4 to 1991 rok a 5 1992.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.