Skocz do zawartości
IGNORED

kable głośnikowe do Harman Kardon

rafimenek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Mam pytanie odnośnie połaczenia wzmacniacza HK-670 z kolumnami Dali 6006.Chodzi oczywiście o dobór kabli głośnikowych do tego zestawu.Słucham muzyki typu Pink Floyd,Dire Straits,Scorpions itp.Na tą chwilę brakuje mi oddtwarzacza HK-750 ale zastępczo mam Pionieera najniższy model.Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję z góry za cenne porady w tym kierunku.

Audioquest Type 4 i po bolu :-)

Kabel nieco sztywny i trudny do manewrowania ale muzykalny, ladnie oddaje wybrzmiewanie instrumentow i jest troche powietrza dookola. Za niewielkie pieniadze rozsadny przekaz.

pzdrw

soso

A jaki polecacie interkon do zestawu HK 670 - HD 750? Chciałbym usłyszeć jak najwięcej detali w klasycznych utworach fortepianowych oraz muzyce wokalnej. Moje kolumny mają mocny dół, więc nie trzeba już więcej go podkreślać.

Cos z Supry w zaleznosci od ceny do akceptacji. Wszystkie te kable maja swietne szczegoly i rozjasnienie oraz dobry i szybki przekaz basu. W pierwszym wrazeniu moze dzwiek nie jest miesisty ale mozna polubic. Polecam strone www supry bo tam wiele informacji o tym o co generalnie w kablach chodzi.

pzdrw

soso

• 10 miesięcy później...

witaj mam taki sam zestaw +JBL N30e jako okablowanie mam Interconect z Klotz La Grange GY 170 +Neutric

a głośnikowe Głośnikowy Klotz LY 225t super szczegółowość detaliczność bez przerysowania doskonały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.