Skocz do zawartości
IGNORED

radiomagnetofon z cd do +- 400zł

perzadam

Rekomendowane odpowiedzi

pakowanie 4kg sprzętu na poczcie koztuje 8zl!!!!!!? raz za transport dałem 16 a teraz za tą sąmą paczke po makaronie wypchaną jakimiś sztucznymi watami 9 zł zzzzz to naprawde tyle kosztuje ?(zapakowanie? kurka i jeszcze 8 zł w plecy ;-)

....martw się lepiej żeby ten "koleś" przesyłkę odebrał , mój sprzedawczyk też mi mówił przez telefon " dobra nie ma tematu, odsyłaj " , a po kilku dniach paczka z CD jest u mnie bo odbiorca odmówił przyjęcia przesyłki.

Ja dzwonie i się pytam co to za wygłupy itd. , a on mi na to ,że "żadnej paczki do niego nie było"--->oszust.

Powodzenia, mam nadzieję ,że wsio będzie OK !!!

Paczka poszła w tym samym opakowaniu co do mnie przyszła (pomyślałen że jeszcze do czegoś się nada i przydała się )

hmm 8 zł to jest koszt zapakowania sprzętu ? bo 9zł kosztuje wysyłka...

>> perzadam

Nie wiem, czy to przywróci Ci wiarę w ludzi (i Allegro), czy całkiem Cię dobije ale wczoraj wymieniłem kompletnie zajeżdżony odtwarzacz CD w kompie. Tym, na który go wymieniłem, był używany Teac kupiony ...na Allegro. Operacja się udała, bo mogę dokonać tego wpisu, a z głośniczków leci muzyczka.

Czytałem gdzieś kiedyś, iż przy normalnej ekspluatacji komputera czyszczenie odtwarzacza nie powinno być potrzebne. No cóż, ale ja nie używalem go w normalny sposób. Za dużo muzy słuchałem.

• 3 tygodnie później...

>> perzadam

Odgrzebałem ten watek, bo w innym, wciąż kontynuowanym wątku o znaleziskach na Allegro trafiłem na wpis o slicznym receiverze NAD'a. I przypomniało mi się... Ale najpierw rzuć okiem na tego NAD'a.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To cos takiego, co kupuje się oczami. Mniejsza o pieniądze - ja nie mam gdzie go postawić :-(((

I udało się odzyskać pieniądze za ten w 100% sprawny odtwarzacz CD z Allegro?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.