Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup częściowy kina domowego

Valdez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to mój pierwszy post na forum i nie jestem jakimś wielkim znawcą tematu sprzętu na razie się uczę ;P. Otóż chcę kupić sprzęt do domu w granicy 4000 pln miałby to być amplituner i głośniki przednie reszta w przyszłości, pokój to 20m2 i sporo mebli, ale niema tragedii,TV Samsung LE46 C650 do słuchania muzyki stare DVD Pioneera do filmów PS3 na razie musi starczyć. Natrafiłem na fachowy sklep zaproponowali mi konkretny sprzęt i umówiliśmy się na odsłuch. Żona uparła się na plastikowy zestaw Samsunga D5550 to trzeba było coś przygotować do porównania sprzęt Harman Kardon BDS 800, moje preferencje to był amplituner niższej serii Yamaha RX-V471Yamaha i głośniki Monitor Audio BX5. Nie będę opisywał całości ale wygrała moja koncepcja HK odpadł w przedbiegach, głośniki MA dawały miodek na uszy brzmienie coś pięknego. I tu moje pytanie a zarazem dylemat bo spoglądam jeszcze w stronę amplitunera Marantz NR1402 za trochę więcej niż komplet 4000 pln, chcę się po prostu poradzić czy zostać przy sprzęcie Yamahy czy wybrać Marantza, bo nie wiem jak zagra nie słuchałem go. Głośniki bez zmian bardzo nam z żoną spasowały niewielkie wymiary kolor spasowany do mebli wykonanie no i dźwięk. Proszę o pomoc z góry wielkie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.