Skocz do zawartości
IGNORED

oppo 93 za 2600

blaszka

Rekomendowane odpowiedzi

od czegos musisz zaczac aby isc w strone swiatla... ta choroba sie poglebia i coraz wiecej kosztuje:)

Wiem Darek, wiem, dlatego udało mi się z niej wyleczyć. Leczę się też z dobrym skutkiem ze sprzetomanii w fotografii ;-)

Ale calkiem ze swego hobby nie rezygnuje ;-) Moi znajomi do tej pory pukaja sie w czolo, jak mozna na tydzien pojechac zwiedzac Irlandie w cenie wyjazdu na Dominikane, do Tajlandii czy wiele innych bardziej egzotycznych miejsc ;-)

I find your lack of faith disturbing...

Sprawdze, choc teraz naszly mnie watpliwosci czy taki oppo czy ca to nie za wysokie progi do mojego ampli Onkyo 806..

dokupisz uzywanego wzmaka za 1,5-2tys zl i wraz z oppo bedziesz mial fajne stereo z plyt i plikow. M-ch po analogu pewnie tez znacznie lepsze niz onkyo+tani player laczone HDMI.

dokupisz uzywanego wzmaka za 1,5-2tys zl i wraz z oppo bedziesz mial fajne stereo z plyt i plikow. M-ch po analogu pewnie tez znacznie lepsze niz onkyo+tani player laczone HDMI.

ALe ja w kinie nie slucham stereo takze opcja ze wzmakiem stereo odpada. Mam takowy-Rotela w innym pokoju

I find your lack of faith disturbing...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.