Skocz do zawartości
IGNORED

Zastaw kina domowego do 2700 zł

sid86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem raczej laikiem jesli chodzi o kino domowe, Na razie posiadam wieze technicsa SC-EH750 ale planuje odsprzedac ja bratu i dolożyc troche(w sumie tak około 2700) chcialbym sie dowiedziec co za taka kwote moge kupic, wszystko bedzie podlaczone pod kompa z sound stormem i wykorzystywane glownie do filmow gier, moze troche muzyki, pokoj ma cos ponad 25 m2, nie jestem jakims audiofilem i wiem ze za taka kwote nie kupie nic rewelacyjnego ale chcialbym wybrac sprzet najbardziej optymalny za te cene, czy moglibyscie mi zatem polecic jakis zestaw glosniczkow(najlepiej z subwooferem-choc jezeli uznacie ze za taka cene nie warto brac suba, bo lepiej graly beda glosniczki za kase ktora miala by byc przeznaczona na suba to rozwaze taka mozliwosc).

Z góry dziekuje za propozycje i pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/9145-zastaw-kina-domowego-do-2700-z%C5%82/

Z tą kwotę proponuje abyś kupił:

Amplituner Yamahę 440 - na allegro dostaniesz za 1150,-

Odtwarzacz Yamahę 540 - na allegro za około 550,-

Głośniki Tannoy FX 5.1 za około 1000 PLN a jak dobrze poszukasz to może dostaniesz za jakieś 850 PLNi masz kino domowe w cenie 2700PLN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.