Skocz do zawartości
IGNORED

Luxman i Pianocraft - czy to ma sens?

oupin

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich,

od dłuższego czasu jestem posiadaczem Pianocrafta, którego wady i zalety przyszło mi już poznać. Mam możliwość za niewielkie pieniądze dostać wzmacniacz Luxmana L-210 i zastanawiam się jak mógłby zagrać on z cdkiem i głośnikami Pianocrafta, czy jest w ogóle sens takiego eksperymentu, jak miałby się taki L-210 do wzmacniacza Yamaszki? Jakie byłyby ew. za i przeciw :)

https://www.audiostereo.pl/topic/9173-luxman-i-pianocraft-czy-to-ma-sens/

Jestem posiadaczem Pianocrafta i uwazam za bezsensowne wszelkie proby zamiany go w czolg, kosiarke albo ksiazke kucharska. Jest czym jest i w tej klasie jest bardzo dobry. Co wiecej, uwazam ze wszystkie komponenty PC sa dobrze dobrane, rzeklbym dobrze zbalansowane. IMHO to co chcesz robic to grzech. Chcesz poluxmanic, kup sobie tego luxmana, dokup sobie zrodlo i kolumny i poluxman.

co do satrych luxmanów to polecam L-410 (jeśli sprawny za 500 warto), L-510 (pod tym samym warunkiem można dać nawt 700 ale pamiętaj że to "mocny" wzmak wyciąga nawet 100 W) no i L-550 - miodzio:), pozostałe .... w tym cała seria LV mają moim zdaniem kiepskie brmienie.... ale NAJWAŻNIEJSZE TO POSŁUCHAĆ PRZED WYBOREM.... pozdro:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.