Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki subwoofer do Denona M38

blazekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

to mój pierwszy post na tym forum, także na wstępie witam wszystkich.

Prześledziłem ostatnie 80 stron, ale całego wątku nie ogarnę.

Z zamieszczonych opinii oraz z kilku odsłuchów skłaniam się w stronę Denona M38, ale brakuje mi w nim głębszego basu.

Możecie polecić jakieś subwoofery w kwocie 700-1000zł?

Pytanie też, czy rozwiązaniem mogły by być inne kolumny? jeżeli tak, to jakie polecacie?

Mam 20 m2 pokoju i małe dzieci, także szaleć z tym basem nie będę, w sensie nie potrzeba mi dużej mocy...

https://www.audiostereo.pl/topic/91762-jaki-subwoofer-do-denona-m38/

Witam,

to mój pierwszy post na tym forum, także na wstępie witam wszystkich.

Prześledziłem ostatnie 80 stron, ale całego wątku nie ogarnę.

Z zamieszczonych opinii oraz z kilku odsłuchów skłaniam się w stronę Denona M38, ale brakuje mi w nim głębszego basu.

Możecie polecić jakieś subwoofery w kwocie 700-1000zł?

Pytanie też, czy rozwiązaniem mogły by być inne kolumny? jeżeli tak, to jakie polecacie?

Mam 20 m2 pokoju i małe dzieci, także szaleć z tym basem nie będę, w sensie nie potrzeba mi dużej mocy...

A może zamiast kombinować z podłączaniem sub'a - w końcu przecież kolejnego klocka, poszukaj M38 bez kolumn (kiedyś HORN tak sprzedawał M37) i dokup "poważniejsze" monitory np. MA RX2 - bas będziesz miał głęboki jak studnia augiasza ;D , albo sprzedaj te kolumienki od M38 i kup RX'y. Takie moje zdanie, nie wiem jak inni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.