Skocz do zawartości
IGNORED

Wadliwy

JacekT

Rekomendowane odpowiedzi

Wracam jeszcze raz do tego tematu, bo chcialbym wiedziec czy tylko mnie trafil sie taki wyjatkowy egzemplarz plyty DVD A.M.Jopek "Farat" czy pochodzi ona moze z tej (podobno) wycofanej zaraz po premierze serii?

A moze niewielu po prostu zwrocilo na to uwage....

Pomine wpadki merytoryczne typu ukazujace sie w wywiadzie bledne tytuly piosenek np."Cyganeczka" zamiast "Cyraneczka". Albo wpadki montazowe, bo to mozna przezyc ale gdy w kilku utworach nagle dzwiek

zmienia poziom jakby ktos wlaczyl jakis automatyczny ogranicznik albo po prostu "bawil sie " w trakcie utworu

poziomem, to juz tego moje ucho nie jest wstanie zcierpiec.

Plytke kupilem w Polsce nie dlugo po jej wydaniu ale w wersji wielokanalowej na tzw. sprzecie kina domowego

mialem ja okazje obejrzec i posluchac (niestety:) dopiero duzo pozniej.

Plyta DVD kosztowala ok.56 zl wiec chyba nie byla to przeceniona plyta 2 gatunku?? :))

Napisalem do firmy Uniwersal-Polad e-mail z moimi spostrzezeniami i z zapytaniem gdzie moge te wadliwa plytke odeslac aby otrzymac dobry egzemplaz . Minelo od tego czasu kilka miesiecy ale oczywiscie nikt nie raczyl nawet odpisac jednym slowem. Ale moze ja juz zapomnialem ze tak sie tutaj traktuje klientow ??

Troche trudno mi uwierzyc, ze nikt takiej powaznej usterki nie zauwazyl, a przeciez seria plyt ktore zchodza z tloczni, to nie kilka czy klkanascie egzemplazy. Poza tym taki blad musial powstac przy masteringu a nie przy tloczeniu. Mysle ze gdyby pan Mieczkowski posluchal co zrobiono z jego nagrania - zaplakalby sie chyba :))

Dla ulatwienia rozwiazania zagadki podaje ze ten "bialy kruk" zostal zakupiony w MediaMarkt w Galerii Lodzkiej.

Czekam na odzew innych posiadaczy plytki DVD "Farat" z tej "unikatowej " serii :)))

A moze to przeczyta jakis pan (lub pani) z Uniwersalu lub z agencji Grami.

Szkoda, bo chcialem dac posluchac (i obejrzec) te plytke moim dunskim przyjaciolom, ktorych juz kilka razy udalo mi sie mile zaskoczyc dobra polska muzyka, ale tym razem to byloby mi wstyd cos takiego zaprezentowac....

pozdrawiam wszystkich Jacek

https://www.audiostereo.pl/topic/9193-wadliwy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.