Skocz do zawartości
IGNORED

Głosniki do 1000 zł.

INWision

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam nie mały problem, gdyż szukam czegoś 2.0 (najlepiej) lub 2.1 z głośników do do laptopa. Nie wiem kompletnie w co uderzyć, miałem Microlaby solo 7c, których dźwięk jakościowo bardzo mi się podobał (wygląd wizualny również na wypasie), aczkolwiek jak dla mnie posiadały delikatnie za mało basu.

Słucham ostatnio dużo drum'ów, dubstep'ów, microlaby radziły sobie z tą muzyką całkiem przyzwoicie.

Czy istnieje zestaw 2.0 lub 2.1, który mi zapewni jakość microlabów oraz bass ?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/92088-g%C5%82osniki-do-1000-z%C5%82/

Od siebie mogę dodać do listy z systemów 2.1: Edifier C3, Edifier S530d oraz jeżeli dopuszczasz sprowadzenie z zagranicy to Teufel C200 ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

te C3 będą tak głośne jak microlaby?

problem w tym że sub na podłodze i małe głośniczki na biurku do mnie nie przemawiają ......

ale jak już mowa o edifierach

to C3 > S530D ??

do 1000 da sie coś sensownego złożyć (wzmak +kolumny) ?? ew. mogło by deko przekroczyć jeśli było by warto, tylko że w tej kwestii to już jestem kompletnie zielony..

nie wierz zawsze tylko w recenzje sa rewelacyjne pclab jako jedyna strona testowa na swiecie mowie ze sa slabsze najpierw sobie sprawdz opinie innych stron za granica.

Ja je mam od dluzszego czasu i nigdy bym ich nie zamienil na inne a mialem Z5500.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.