Skocz do zawartości
IGNORED

Lepszy kabel analogowy czy HDMI?

cekmar

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Witaj Discomaniac! Właśnie jestem świeżym posiadaczem AX,CDX,TX-2000 z końca lat 80 i ... odkrywam swoje płyty na nowo, to zupełnie inne granie jak z CDX-1060 i AX-900 choć to też kapitalne klocki.

Nie no co najmniej półka wyżej;-) Yamaha wtedy robiła świetne urządzenia. Jak z laserem do CDX 2000?

Witaj! Nie wiem na ile Ci to pomoże ale u mnie było tak: jak podłączyłem po analogach dvd do wzmacniacza av to słuchanie cd w stereo było żenadą ale jak podłączyłem i puściłem po kablu cyfrowym to zageało to na poziomie cdx-1060 czyli bardzo dobrze z tym że wzmak miał kapitalne przetworniki c/a.

Witaj! Nie wiem na ile Ci to pomoże ale u mnie było tak: jak podłączyłem po analogach dvd do wzmacniacza av to słuchanie cd w stereo było żenadą ale jak podłączyłem i puściłem po kablu cyfrowym to zageało to na poziomie cdx-1060 czyli bardzo dobrze z tym że wzmak miał kapitalne przetworniki c/a.

To jest odpowiedz do autora który założył ten wątek.

A wracając do CDX-2000 z tego co wstępnie wyczytałem to jest tam niejaki MLP-7 (chyba philps albo toschiba ale nie jestem jeszcze pewny, póki co tropię ten temat bo chcę go zostawić na dłużej i zapasowy laser będzie wskazany a nie będzie łatwo) mam na niego rok gwarancji tak że mam tyle czasu na zdobycie lasera.

To jest odpowiedz do autora który założył ten wątek.

A wracając do CDX-2000 z tego co wstępnie wyczytałem to jest tam niejaki MLP-7 (chyba philps albo toschiba ale nie jestem jeszcze pewny, póki co tropię ten temat bo chcę go zostawić na dłużej i zapasowy laser będzie wskazany a nie będzie łatwo) mam na niego rok gwarancji tak że mam tyle czasu na zdobycie lasera.

Właśnie znalazłem laser MLP-7 do CDX-2000 na ebayu za 85 i 159E.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.