Skocz do zawartości
IGNORED

transportowalny systemik

pq

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o porady dotyczące na temat urodziwie grającego systemiku CD/FM/słuchawki, który byłby w miarę łatwo transportowalny. Nie musi być przenośny, byle dał się przewieźć w walizce i zajął możliwie małą jej część.

Na razie mam Sennheisery HD580 i do nich chcę dołożyć resztę.

Myślałem o przenośnym odtwarzaczu CD z radiem (np. iriver iMP 350, 450 lub 550) i jakimś wzmacniaczu słuchawkowym. Budżet na źródło i wzmacniacz do 2500 zł (aczkolwiek chętnie taniej), masa całości niech nie przekroczy 5 kg (lepiej 2), bardzo przyda się możliwość zasilania 110 i 220 v. Muzyka: Bach do Bacewicz, od dużych składów orkiestralno-chóralnych do intymnej kameralistyki.

Z góry dziękuję za sugestie.

https://www.audiostereo.pl/topic/9255-transportowalny-systemik/

Cala Yamaha Pianocraft (miniwieża) z kolumienkami chyba nie przekracza 5 kg. Bez kolumienek zmieści się do walizki natomiast czy to gra przyzwoicie? no jak na mini wieże to podobno bardzo dobrze. Pewnie trzeba pójść do sklepu ze słuchawkami i sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.