Skocz do zawartości
IGNORED

Nowsze wzmacniacze Sony - godne uwagi?

geertgen

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Lepiej poszukaj z drugiej ręki coś ze starej lini ES np. 770ES lub 707ES albo 808ES. To były integry marzenie,

wykonie ! solidne ! a dżwięk: można było śmiało testować swoją płytotekę. Teraz można je dostać ( jak się trafią ) za śmieszne pieniądze. Obecnie tak sie nie robi klocków...

Pozdrawiam

Przez pare miesiecy mialem sony 920 QS ,kupilem go w bialostockim komisie za 420 zl w stanie idealnym z pilotem , model z konca lat 90 tych ,solidna konstrukcja ,ciezki jak cholera, czulo sie ze ta maszyna ma moc ale zeby bylo smiesznie to nie po dzwieku jaki gebnerowal ale po tym jak to ustrojstwo potrafilo sie nagrzewac. Po godzinie pracy nie mozna bylo dotknąc gornej pokrywy ,cogorsza rozgrzany metal wydawal dziwne dzwieki wynikajace z jego rozszerzania sie pod wplywem temperatury.Nie uspokoily mnie zapewnienia innych uzytkownikow tego modelu (moj znajomy kupil taki sam model za 2200 w suwalkach w salonie),ze u nich jest podobnie,wystawilem go na allegro i poszedl bezproblemowo za 900 zl, kupujący byl zachwycony zakupem. Ja zalicytowalem slabszy o 50W na kanal maly ,stosunkowo tani wzmacnaicz ,ktory zachwycil mnie na nastepnych pare miesiecy ROTEL 921,Tak mniej wiecej zaczela sie moja nieuleczalna choroba polegajaca na ciaglej wymianie klockow

• 7 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.