Skocz do zawartości
IGNORED

Wharfedale Laser 100 ........???

stryjek

Rekomendowane odpowiedzi

Takie kolumny podłogowe przypadkowo odkryłem wczoraj na strychu. Okoliczności ich ujawnienia były dosyć dziwne bo miały być one przedmiotem kradzieży ale włamywacz został spłoszony i pozostawił przygotowane do wyniesienia kolumny i radio "Zodiak" (cholera jak on to znalazł???) Kolumny są 3 głosnikowe (nie zaglądałem jeszcze do środka) i były zakupione około 1980 r. (tak ustaliłem w wyniku śledztwa przeprowadzonego wśród domowników). Po podłączeniu do sprzętu okazało się, że grają naprawdę suuuuuper. Niestety w jednej chyba siadł głośnik wysokotonowy i trzeba będzie coś z tym zrobić.

Może ktoś zetknął się kiedykolwiek z takimi głośnikami. Chętnie przeczytam wszystkie opinie. Jak znajdę w pobliżu aparat cyfrowy to dołączę fotografię.

https://www.audiostereo.pl/topic/9343-wharfedale-laser-100/

Nie mam pojęcia!

Ale z ciekwosci (lubię produkty IAG czy to będą WF czy Q) rozejrzałem się po sieci.

Lasery 80 znalazłem za Ł25... Zatem mamy model wyższy i model niższy, interpolując dostaniemy jakieś Ł50 za lasera setkę, czyli jakieś trzy stówki. Z dokładnością astrofizyczną (czyli do czynnika 10 w niewysokiej potędze).

https://www.audiostereo.pl/topic/9343-wharfedale-laser-100/#findComment-140587

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.