Skocz do zawartości
IGNORED

co do koda av 850 ???

kolep25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowne forum.Śledzę forum od paru ładnych tygodni...kasy mi brak ale jednak zapragnąłem wkroczyć w te klimaty. Zakupiłem ostatnio kody av 850 i poszukuję do niego elektroniki...Z wpisów wybór padł na yamahę 340,440 z dvd yamaha 540 lub panasonic s35...ale jednak jest to spory wydatek bo ok1500-1700 zł. Wiem co powiecie że za taką kwotę to namiastka kina i wogóle ale może jednak ktoś zapragnie pomóc. (Zawsze lepiej będzie grało od supermaketowych pudełeczek). Ostanio na allegro trafiłem na zestaw kina domowego Eltax DAC 280 w kwocie 1000zł. Czy ktoś ma wrażenia na temat tego zestawu, może go ktoś słuchał, czy będzie pasował do tego zestawu kolumn??Czy je pociągnie bo (jest mniej wydajny mocowo od yamahy 440) 5x50 ale faktycznie z tego co wiem to zostaje 5x30...Nie wykluczam kupowania używanych klocków chociaż zawsze jest to ryzyko...Nie może być też stary, ma mieć DPL II.

Z poważaniem

kolep25

https://www.audiostereo.pl/topic/9422-co-do-koda-av-850/

Kup Yamaha RXV 440 i DVD s540 to są już nie produkowane modele weszły tegoroczne modele a więc sklepy wysprzedają zapasy i można ten zestaw kupić już w granicach 1.800 zł (a za tą cenę jest to najlepsza konfiguracja). RXV440 spokojnie pociągnie ci Kody AV 850.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/9422-co-do-koda-av-850/#findComment-141392

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.