Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic Viera G30 - Problem z Ipla

LordSith

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni mam problem z włączeniem serwisu Ipla na telewizorze Panasonic Viera TX-P42G30E, przez ostatnie dwa miesiące wszystko było OK. Teraz przy próbie włączenia robi się czarny ekran, animują się kwadraciki, a następnie wyrzuca do głównego ekranu wyboru aplikacji. Zgłosiłem problem do Panasonica (bez odzewu) oraz na pomoc Ipla (dostałem odpowiedź, że temat został przekazany do programistów).

Mam więc prośbę do osób posiadających tv Panasonica, aby sprawdziły, czy u nich Ipla działa prawidłowo. Dodam, że wszystkie pozostałe aplikacje śmigają jak należy. Na LCD Samsunga też jest OK.

https://www.audiostereo.pl/topic/94539-panasonic-viera-g30-problem-z-ipla/

Dzięki za sprawdzenie, u mnie już też OK, w końcu zaskoczył :) Być może, że coś tam aktualizowali... Teraz tylko czekać, aż w końcu Panas doda więcej polskich aplikacji, bo w porównaniu z Samsungiem wypada póki co blado... a jak już coś dodadzą, to albo po niemiecku, albo po francusku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.