Skocz do zawartości
IGNORED

PIONEER YAMACHA CZY ONKYO? DO 1300ZŁ

tomasz146

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!Szukam amplitunera do 1300 zl który zaspokoi moje potrzeby.Mianowicie miałem wcześniej Pioneera vsx-418 i grał całkiem dobrze ale strasznie przeszkadzalo mi to że w trybie stereo i dolby miał bardzo słaby bass tylko w trybie sport miał bardzo głębokie basy tzn. aż nogawki latały (a lubię głebokie bassy nie takie puste),nie dawno zamieniłem się ze znajomym na yamachę rxv-450 gra znacznie lepiej w trybie stereo ale nie ma już tak niskiego bassu. Teraz moje pytanie brzmi jaki ampli z tej półki cenowej zaspokoi moje potrzeby ps nie używam wafla.Nie musi być mocny tylko żeby był w stanie przenieść ładnie niskie tony na kolumny bass reflex.Może ktoś z was też miał taki dylemat, Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi!!!jeśli nie to postaram się to wyjaśnić podczas dyskusi.Pozdrawiam!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.