Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw 5.1 do ogolnego zastosowania, budzet ok. 500zl, co polecacie?

kajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatek witam wszystkich Uzytkownikow :)

Tak jak w tytule tematu, potrzebuje Waszej pomocy w wyborze zestawu glosnikow 5.1. Glownie bede go uzywal do filmow i gier, jednak od czasu do czasu poslucham rowniez muzyki. Byloby milo, gdyby byl kompatybilny zarowno z PC, jak i konsolami PS3 i X360. Niestety dawno stracilem rozeznanie w sprzecie audio, jednak kiedys korzystalem z zestawow Logitech X-540 oraz ktoregos z modeli marki Genius i musze przyznac, ze z tego drugiego bylem w miare zadowolony :) Budzet jaki posiadam to ok. 500zl, jednak jestem sklonny doplacic jezeli bedzie warto.

Z gory dzieki za wszelka pomoc :)

jak duzy masz pokuj? kompatibilnosc z konsolami to nie jest problem chyba ze musi miec wejscie optyczne to za to cene bedzie trudno znalesc system 5.1. Chyba ze sie zdecydujesz na 2.1 to tutaj jest lepiej.

ja mam od lat edifiery i sie bardzo dobrze spisuja naprzyklad 2.1 S330D ma optyczne wejscie ale jak chcesz miec naprawde glosno i 5.1 to bym sobie kupil C6 to napewno wystarczy do takiego pokoju.

Bardzo dobry zestaw jest tez edifier C3 z wzmacniaczem mam go w pracy i jest podlaczony do cd-player i gra naprawde rewelacyjnie.

Jak chcesz innych producentow to na razie mi za ta cene nic nie przychodzi innego do glowy chociaz C6 tez kosztuja troche wiecej.

powiem tak. ten model C6 podoba mi się :) tylko czy w tym przedziale cenowym (wyraźnie wyższym niż budżet jaki pierwotnie planowałem), znajdzie się coś konkurencyjnego, czy raczej to jest jedyny i właściwy wybór ?

zawsze mozna cos znalesc innego wazne jest tylko czy ty bedziesz zadowolony.

Mozesz tez kupic logitecha Z906 moze tez bedziesz zadowolony to juz od ciebie zalezy.

Ja na czas dzisiejszy nie wiem jaki inny zestaw komputerowy bylby w tej cenie konkurencyjny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.