Skocz do zawartości
IGNORED

Prawiczek - Pierwsza lampa do MA RX8 + CA SM6

Adrian Silesian

Rekomendowane odpowiedzi

może od razu cały wątek usunąć - po co się rozpisywać. Na pytania odpowiedziałem. Jak widać odpowiedzi zostały poprzenoszone nie wiadomo gdzie, albo usunięte, pomimo iż na temat. Cały czas ten wątek nawiązuje do lampy.

Proszę pytać administrację gdzie się tamte posty podziały. Nie ma też potwierdzenia, które posty zostały przeniesione/usunięte. Robi to niezłe zamieszanie. Nie podoba mi się to. Dlatego, aby uniknąć takich sytuacji, obiecane porównanie zamieszczę tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tam też umieszczę opis CAV.

To jest ostatni mój wpis w tym temacie - zresztą nie mam już co pisać - wszystko zostało napisane - a jak coś zostało usunięte, to nie moja wina.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim życzliwym, którzy udzielali rad, próbowali pomóc. Jestem Wam na prawdę wdzięczny i być może kiedyś również pomogę.

Dziękuję tym, którzy dali mi trafne rady. Im już dziękowałem :P

Zaoszczędziliście mi dużo czasu i pieniędzy. Ach te niewydane pieniądze na grające kable, DAC'ki.....

Jestem bogaty:)

Ostrzegam też przed naciągaczem krążącym tu i tam. Mam nadzieję, że nikt już nie padnie ofiara tego typka.

Trzeba mieć oczy szeroko otwarte i uważać.

Jest to trudne tym bardziej, iż taki osobnik może działać w porozumieniu z innymi.

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz szczerze dziękuję za pomoc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.