Skocz do zawartości
IGNORED

Kanal lewy kanal prawy

teegebaeck

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

czy ktos ma moze dostep do tego testu, mnie chodzi o ten nadawny w radio jak przechodzilismy na nadawanie STEREO!

tu jest link ale jakosc kiepska okrutnie:

nosnik nie ma znaczenia, mnie by zalezalo na jakosci. a szukam ze wzgledow sentymentalnych.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

https://www.audiostereo.pl/topic/96877-kanal-lewy-kanal-prawy/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no to wlasnie nie jest ten test. mi chodzi o ten z metronomem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chociaż krzyczałeś do mnie "spadaj, pedale", to ci, partick, też załatwię, bo mam w sobie ogromne pokłady miłosierdzia dla tych, którzy zbłądzili z raz obranej drogi przyzwoitości i elegancji.

Nie znajdziesz, bo wycięli. To było w którejś "dyskusji" o ABX, kablach czy czymś takim, gdzie już było ostro, a na jakiś mój ironiczny, a może złośliwy, ale bez obelg jednak wpis, odparowałeś: "spadaj, pedale". Ja się słabo obrażam, bo to jest świat wirtualny, ale nie jestem pewien, czy na ironię lub złośliwość powinno się tak odpowiadać. Ja bym tak nie odpowiedział w świecie wirtualnym :)

Gość partick

(Konto usunięte)

"spadaj, pedale"

a nie był to czasem piątek/sobota tydzień temu? - bo jak tak, to ktoś ma u mnie wp... i raczej wiem kto. tym niemniej jednak, przepraszam, bo to mój komp i moje konto. jeszcze raz, sorry.

a nie był to czasem piątek/sobota tydzień temu? - bo jak tak, to ktoś ma u mnie wp... i raczej wiem kto. tym niemniej jednak, przepraszam, bo to mój komp i moje konto. jeszcze raz, sorry.

To mogło być wtedy. Ale ktokolwiek to był, korzystał z twojego konta. Nie wnikam, ale lepiej dobierałbym... hm...nieważne. Jeśli to nie ty, nie ma sprawy.

Tak czy owak, po 14tym jestem najprawdopodobniej w stanie mieć ten test w jakości radiowej i wprost z jego odmętów :)

Gość partick

(Konto usunięte)

tak jak napisałem, mój komp i moje konto - ja odpowiadam i ja przepraszam.

no mam właśnie takiego, absolutnie zajebistego zresztą kumpla - jak to się mówi: konie kraść. tylko on nieraz traci granice pomiędzy kumplami (gdzie coś takiego - w odpowiednim kontekście - miałoby dla nas wydźwięk zdecydowanie humorystyczny), a obcymi ludźmi. no nie raz i nie dwa, wyskoczył z czymś w podobie do angoli - z tym, że przy jego wzroście, wadze (i generalnie konkretnej budowie - żaden tam ABS, zwykły technik elektronik), poczuciu humoru i rewelacyjnej wręcz znajomości języka (z dialektami włącznie) zawsze skubany to w żart obraca ;)

opierdal dostał. tłumaczył się, że nie bardzo kojarzy, ale przeprosił mnie i poprosił abym przeprosił w jego imieniu.

jak dla mnie sprawa jest zamknięta, ok?

Gość partick

(Konto usunięte)

no niestety mnie nikt nie polał, ale wyciągnę sobie początek tego litra co to go wczoraj zacząłem ;)

http://www.audiostereo.pl/klub-dobrej-whiskey_48806.html/page__view__findpost__p__2573616

Gość partick

(Konto usunięte)

Widzę, że to kolejny wątek kolesiów do obdarowywania się wzajemnie punktami/drinkami - faktycznie pasuje w tym dziale jak ulał :)

się dopraszasz... no ale poznaj me dobre serce - masz dwa.

ale więcej ci tu nie dam.

Gość partick

(Konto usunięte)

Po 14 września mogę to mieć w jakości oryginalnej, przypomnij się :)

BTW.

"Noa and Gil Dor" - Jazz Jamboree '91 (o ile dobrze pamiętam rok) - jest to gdzieś w archiwach w ogóle?

koncert z Kongresowej był transmitowany (na żywo?) w Trójce, prowadził Marcin Kydryński.

absolutnie genialny folk na JJ.

Widzę, że to kolejny wątek kolesiów

...znow se grabisz Imacman...jak w akustyce z arczim i romkiem sobie polewacie to tylko za celne uwagi napewno...

romku romku, maku marku

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Sygnały testowe można sobie zrobić w Audacity

ja nie kce "sygnaly testowe z Audacity" ja chce ten syglnal testowy radiowy! i nie zeby testowac tylko z powodow sentymentalnych.

SzuB jutro ci sie nA PRIVIE PRZYPOMNE ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.