Skocz do zawartości
IGNORED

Olsztyn - Warmia i Mazury, gdzie kupić winyle?

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkam 60 km od Olsztyna, są w tym mieście sklepy, antykwariaty z winylami? Podobno jest antykwariat na Dąbrowszczaków, ktoś tam był, jaki wybór, ceny, jakość płyt? Może też namiary na sklepy internetowe, gdzie jest w miarę tanio i dobry stan płyt.

Mieszkam 60 km od Olsztyna, są w tym mieście sklepy, antykwariaty z winylami? .

Jest też antykwariat na Grunwaldzkiej przy Prostej (zaraz przy moście św Jana)

Nie ma dużo płyt ale coś można wybrać. Np w ostatnią sobotę kupiłem amerykańskiego first pressa Grover Washington'a Jr w idealnym stanie (zero trzaśnieć - żeby niektóre nowe repressy takie były)

Z tego co widziałem było też sporo rocka, popu i polskiej muzy.

Pozdr

zadzwon i zapytaj:

ANTYKI I STAROCIE. KOMIS

WARMIŃSKO-MAZURSKIE, DĄBROWSZCZAKÓW 1, 10-538 OLSZTYN | (89) 534-05-91

Trzeci punkt: antykwariat na Curie-Skłodowskiej. Na górce. Płyty posegregowane w trzech kategoriach cenowych - od 10(klasyka) do 25 zł. Płyty w większości z dawnych polskich wydań. Ja znalazłem dla siebie tylko jedną. Ale może Ciebie coś zainteresuje. Pozdrawiam.

• 2 miesiące później...

I jeszcze sklep "Pani Basia" Na skrzyżowaniu Dąbrowszczaków i Mickiewicza. Sklep sprzedaje ciuchy ale ma kącik z winylami. Płyty podobno przywożone z Niemiec. Jest ich dużo ale dla siebie nic nie znalazłem. Przeważnie lata 70-te. Mają myjkę do płyt. Można ją sobie pooglądać.

• 9 miesięcy później...

I jeszcze sklep "Pani Basia" Na skrzyżowaniu Dąbrowszczaków i Mickiewicza. Sklep sprzedaje ciuchy ale ma kącik z winylami. Płyty podobno przywożone z Niemiec. Jest ich dużo ale dla siebie nic nie znalazłem. Przeważnie lata 70-te. Mają myjkę do płyt. Można ją sobie pooglądać.

Byłem tam z 3 m-ce temu, znalazłem płytę Yes i Genesis w dobrej cenie i stanie, ktos był tam ostatnio? Gość mówił, że będzie na bieżąco sprowadzał płyty, zwiększył się wybór?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.